Over Wiberg

Wiberg Taxaties, opgericht in 2011 heeft brede ervaring in het uitvoeren van en adviseren over taxaties. Sinds april 2019 is het bureau ISO-gecertificeerd. De drie partners, Rolf de Groot, Bert Visscher en Wim van Werven zijn ingeschreven in de registers die bij hun vakgebied horen, zoals VastgoedCert, NRVT, REV, VRT, NVR en VastgoedPro.

Een belangrijk deel van de opdrachten bestaat uit complexe waarderingsvraagstukken, waarin correcte onderlinge waardeverhoudingen en zorgvuldige onderbouwing van cruciaal belang zijn. Daarom wordt vaak gebruik gemaakt van zelfontwikkelde waarderingsmodellen. Deze modellen borgen een systematische en efficiënte werkwijze.

Wiberg stelt klantgerichtheid, deskundigheid en integriteit centraal. Wij vinden duurzame en persoonlijke relaties met onze opdrachtgevers essentieel. Daarom zijn afspraken met opdrachtgevers voor ons ‘heilig’ en wordt alert gecommuniceerd en gehandeld. Om opdrachtgevers in staat te stellen de regie te houden over zijn opdracht, zorgen wij voor een volledige informatievoorziening.

Wiberg Taxaties hanteert de algemene voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR).

Medewerkers

L.R. (Rolf) de Groot

L.R. (Rolf) de Groot

groot@wibergtaxaties.nl

0650272290

B.H. (Bert) Visscher

B.H. (Bert) Visscher

visscher@wibergtaxaties.nl

0650272279

W. (Wim) van Werven

W. (Wim) van Werven

werven@wibergtaxaties.nl

0610928016

Registers